• Woensdag tot en met zondag geopend vanaf 11.00 uur.
  • Keuken geopend van 12.00-21.00 uur. 

....

zakelijk

Let's meet!

Zakelijk ontmoeten kan natuurlijk ook!

meer info »

meer info-link

trouwen

Ja, ik wil

Trouwen kan bij ons op locatie

meer info »

meer info-link

feesten

Feestje?

Wij hebben dè feestlocatie!

meer info »

meer info-link

groet van de kok

Samen hapje eten

Onze keuken staat voor u klaar

meer info »

meer info-link

Gasterij Schoudee

Schoudee is een nostalgische boerderij waarvan de schuur na een recente make-over is ingericht als moderne feestzaal

Gasterij Schoudee ligt aan de rand van het historische dorp Wemeldinge, direct aan Nationaal Park Oosterschelde en de prachtige jachthaven. Makkelijk bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid.

De boerderij is omgebouwd tot sfeervolle feestzaal, waar al menig bruidspaar de huwelijksdag heeft gevierd. 

Na een grondige verbouwing is een nieuwe brasserie gerealiseerd achter de feestzaal. In de brasserie worden sinds 1 april 2016 met veel plezier gasten ontvangen. U kunt er terecht voor een lekkere kop koffie, lunch, een borreluurtje of een heerlijk diner. 

Ook aan onze kleine gasten is gedacht. Met leuke speeltoestellen in de tuin, direct aan het heerlijke zonneterras, zal uw kroost zich prima vermaken. Ook binnen hebben de kinderen hun eigen speelruimte.

De feestzaal heeft een ware metamorfose ondergaan en heeft een nieuwe, frisse look gekregen, wel ademt deze nog steeds een landelijke sfeer uit.  Gastvrijheid, warmte en gezelligheid staan voorop! 

Deze zaal biedt diverse mogelijkheden op het gebied van feesten en partijen; een prachtige bruiloft, een jubileum, een gezellig diner, een familiereünie of een spetterend themafeest.

Ook voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten zijn er diverse mogelijkheden. U vindt ze terug onder het kopje "zakelijk".

Voor specifieke wensen neemt u vrijblijvend contact met ons op, gastvrijheid en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden, we zijn u graag van dienst!