Menukaart:

Hoofdgerechten

Prijs
Diamanthaas € 20,50
Met saus van rode port en sjalot
Beef Burger € 16,00
Zeeuws spek l oude kaas l BBQ-saus
Gebakken eendenborst € 20,50
Sinaasappelsaus l appel l kweepeer
Kalfsentrecote  € 21,00
Stroganoffsaus
Fazant - gebakken borst en gekonfijt boutje -  € 24,50
Saus van Calvados l appel l zuurkool stamppotje
Ravioli € 14,50
Champignons l diverse groenten
Gele curry  € 9,50
Diverse groenten l rijst
Salade met gebakken geitenkaas € 14,00
Honing l walnoot l spekjes l vijg (ook vegetarisch mogelijk)
Salade met diverse soorten vis € 16,00
Gerookte zalm / pepermakreel / gemarineerde scampi
Gebakken heilbot € 22,50
Paddenstoelen risotto l saus van witlof en truffel
Kabeljauw op 2 manieren € 19,50
Gebakken en krokant l saus van grove mosterd
Op de graat gebakken tongschar € 21,50
beurre noisette
Gamba's op Oostere wijze € 21,00
Gewokt l roerbakgroenten l noedels